Max. 8 Participants

Enchanted Tide - Dancong Wulong

30.03.2023

Another workshop together with characteas at Sir Harly's Tea

Enchanted Tides • Dancong Wulong/Oolong is called drinkable perfume in China, it has one of the widest and richest aroma spectrums out of other types of teas made by Camellia Sinensis.

Since it is one of our favorite types of tea, our motivation is to bring you a tea sensory experience to a deeper level, experience and learn about the vibrant aromas, just like flowing and mingling in the waves of the sea, as refreshing and uplifting as green tea, it's much more fun to explore...

When?Thursday 30. March 2023
Starts18:00 o'clock
Duration2 hours
Price35 Euro

Simply reserve your place by e-mail or telephone or book directly.

AUSVERKAUFT

Japanischer Tee

31.03.2023

Wir entführen Sie für zwei Stunden in die Welt des japanischen Tees und neben einer Teeverkostung behandeln wir in entspannter Atmosphäre des Sir Harly die folgenden Themen:

  • Geschichte des Tees in Japan
  • Besonderheiten japanischen Tees
  • Wichtige Teesorten in Japan
  • Gemeinsames Zubereiten und Verkostung 4 japanischen Grüntees
Wann?

 31/03/2023 

Beginn18:00 Uhr
Dauer2 Stunde
Preis30 Euro inkl. 5 Euro Gutschein

Reservieren Sie sich einfach Ihren Platz per Mail oder Telefon oder buchen Sie direkt.

NEUE TERMINE

Max. 8 TeilnemerInnen

Einführung in die Welt des Tees

20.04.2023

Wir entführen Sie für zwei Stunden in die Welt des Tees und neben einer Teeverkostung behandeln wir in entspannter Atmosphäre des Sir Harly die folgenden Themen:

  • was ist „echter“ Tee
  • woher kommt Tee, klimatische Voraussetzungen
  • Teebeutel vs. „Speciality Tea“
  • Teesorten und Arbeitsprozeß
Wann?

 20/04/2023 

Beginn18:00 Uhr
Dauer2 Stunde
Preis30 Euro inkl. 5 Euro Gutschein

Reservieren Sie sich einfach Ihren Platz per Mail oder Telefon oder buchen Sie direkt.

DANKE FUR IHRE TEILNAHME

Dance of Fire - Oolong

Workshop und Verkostung gemeinsam mit Lian von characteas

Feuer ist eine der Kernelemente, aus denen Yancha/Rock Tea hergestellt wurde - kein Feuer, kein Yancha.

In diesem Workshop verkosten wir vier auf Holzkohle geröstete Yanchas und tauchen in das UNESCO-Welterbe Wuyi-Gebirge ein.

Wir erfahren, wie Feuer den Geschmack, die Aromen und die Energie von Yancha beeinflusst. 

Wann? Freitag 18. November 2022
Beginn 17:30 Uhr
Dauer 2 Stunde
Preis 35 Euro

Reservieren Sie sich einfach Ihren Platz per Mail oder Telefon oder buchen Sie direkt.

THANK YOU FOR PARTICIPATION

Shades of PU'ER

Another workshop together with characteas at Sir Harly's Tea

Flowing with the Pu'er teas from Yunnan, the "kingdom of animals and plants", which ranks first in China in terms of biodiversity.

  • What are the signatures of raw and ripe Pu'er?
  • What are the most famous mountains?

In this workshop, we will experience and learn why Pu'er is fascinating, about its history, manufacture and much more...

When?Wednesday 18. January 2023
Starts17:30 o'clock
Duration2 hours
Price35 Euro

Simply reserve your place by e-mail or telephone or book directly.